Friptură la grătar ori la cuptor, cotlete de porc, pulpe de pui sau preparate din vită, mezeluri şi afumături, frumos aşezate pe un platou. Sunt doar câteva variante care se regăsesc pe mesele românilor. Pentru a-ţi menţine sănătatea, evită consumul excesiv de carne roşie.

Un consum mare de carne roşie este asociat cu boli precum cancerul colorectal şi cele de inimă. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a clasificat cărnurile procesate (mezelurile) ca fiind cancerigene. Iar majoritatea studiilor arată că un consum scăzut de carne roşie înseamnă, de fapt, o stare mai bună de sănătate. Fondul Mondial pentru Cercetarea Cancerului recomandă limitarea consumului de carne roşie la nu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: clicksanatate.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare