[ad_1]
La început uram acest fruct. După un timp a început să-mi placă, iar după mai multe luni, am început chiar să prepar și prăjituri cu el. Acum’ de la un timp, chiar dacă îmi place enorm de mult, l-am cam rărit, din diferite motive.
1. Ar fi că este scump
2. Că este un pericol pentru resursele de apă
3. Că este solubil în grăsimi și rezidurile* iasă greu, sau deloc din organism.

Cremă rece probiotică de avocado. O alternativă la gazpacho* pentru cei ce nu tolerează roșiile!
Ingrediente:
- 2 avocado (cca 300g) curățat
- 220g kefir de cocos
- 100g apă rece
- 1 castravete (cca 250g) curățat
- 1 lg ulei de măsline sau de florea soarelui presat la rece
- Sucul de la 1/2lămâie
- Câteva frunze de ceapă verde
- 1/2 lgț…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.laviniabratu.ro
Autor: Lavinia Bratu